Stylist szolgáltatások

A személyi stylist segítséget nyújt felújítani ruhatáradat, kiválasztani a legmegfelelőbb ruhadarabokat.

Felépítjük közösen saját stílusodat, megtaláljuk azokat a darabokat, amik legjobban hozzád illenek és jól érzed magad bennük. Megmutatom hogyan legyél stílusos, nem feltétlenül az aktuális divatot követve, ezalatt időt, energiát és pénzt spórolsz meg.

 

Gardróbrendezés

Előre egyeztetett időpontban lakásodon átnézzük a gardróbszekrényed tartalmát, átbeszéljük melyek azok a darabok amiket szeretsz vagy éppen nem tudsz velük mit kezdeni. Összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat, megnézzük mit érdemes megtartanod, esetleg mi az, ami hiánycikk figyelembe véve az életstílusodat. Szetteket állítunk össze, amit lefotózunk, hogy a későbbikben ne legyen gondod mit mivel vegyél fel.

Ára: 25.000 Ft  ( korlátlan időtartam )

Vásárlás stylisttal

Miután felvetted velem a kapcsolatot, küldök neked egy kérdőívét, ami alapján felmérem a stílusodat, kedvenc helyeidet és még rengeteg fontos tudnivalót, ami a személyes találkozásunknál lesz majd fontos, ugyanis a válaszaid alapján válogatjuk össze a tökéletes darabokat. Ha ez megtörtént, megbeszélünk egy személyes találkozót, adott helyen és időpontban, majd elkezdjük járni a boltokat. Megmutatom neked mit mivel érdemes hordani, milyen színek állnak jól vagy éppen milyen kiegészítőkkel dobd fel az öltözékedet.

Ára: 15.000 Ft ( 2 óra )

 

​Fontos, jelenleg csak Budapesten vállalok munkát!

Cég név: Horváth Loretta

Adószám: 67944206-1-28

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS