REFERENCIÁK

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

 


 

– Stylist szolgáltatásaimra mondták –

Juhász Petra: “Loretta amellett, hogy kiváló szakember, egy fantasztikus lány is. Gardróbrendezésre érkezett hozzám, ami aztán végül egy laza beszélgetős délutánba ment át, persze a ” küldetés” teljesítése mellett… Szabadidejét nem sajnálva több mint 4 óra hosszát töltött nálam. Érződik a munkája iránti elhivatottság és szeretet. Rendkívűl türelmes, kedves, kommunikatív és készségesen válaszol minden felmerülő kérdésre. Munkahelyemen elvárt merev elegáns öltözetet kombinálva az egyéniségemmel segített iszonyat jó szetteket összeállítani, alakomnak és színtipusomnak megfelelően. Úgy érzem mintha, kicserélték volna a gardróbom, ráadásul számomra is egy testi- lelki feltöltődés volt a Lorettával töltött délután. 🙂”

Benedek Henriett: “Egy nagyon eredményes, közös vásárlásos délutánt tölthettem el Lorettával. Nagyon segítőkész, munkájához értő, kedves lánynak ismertem meg ezalatt a délután alatt.  Könnyen megtaláltuk a közös hangot, így egyszerű volt összeválogatni a ruhákat a segítségével. Mindenkinek csak ajánlani tudom őszintén!!”

Fany Sarkadi: “A mai napon csodát művelt ez a lány a gardróbommal. Fele annyi ruhám maradt, mégis azt gondolom, hogy dupla annyi lett, ugyanis sok-sok új ötletet kaptam, hogy hogyan használjam ki a régi darabokat, amik már hónapok vagy évek óta rajtam sem voltak! Imádtam minden percét, szívből tudom ajánlani mindenkinek a gardróbrendezés programot, de biztos vagyok benne, hogy a többi szolgáltatást is ugyanennyire szakértő módon, kedvesen és szívvel-lélekkel csinálja.”

Tokovicz Bettina: “Iszonyat nagy élmény volt az a közel 4 óra, amit együtt töltöttük. Miután megbeszéltük, hogy van-e valami elképzelésem a ruhák terén elindultunk vásárolni. Vásárlás alatt is már láttam, hogy Loretta nagyon érti a dolgát és tudja, hogy én mit szeretnék és mi állna nekem jól. De miután rengeteget próbálgattam, együtt választottuk ki a megfelelő ruhákat nekem. Nagyon élveztem azt a napot és újra és újra elmennék vásárolni, nem mellesleg a többi lehetőséggel is élnék a jövőben.
Szóval nagyon ajánlom mindenkinek Loretta segitségét, akinek szüksége van pár új ruhára vagy éppen egy kis gardróbrendezésre  Nem fogjátok megbánni!!!”

Babocsai Zsolt: “Hosszú idő óta először nem volt frusztráló élmény ruhákat vásárolni. Loretta hamar ráérzett milyen stílust keresek és kitartó türelemmel segített kiválogatni a megfelelő darabokat. Csak ajánlani tudom!”

Szűcs Júlia: “Lora egy igazán elbűvölő személyiség, a stylist tanácsadás teljesen oldott légkörben zajlott. Alaposan átbeszéltük a jelenlegi öltözködési szokásaimat, életvitelemet, majd mindezek tekintetében adott útmutatást, vagyis hasznos tippeket, ötleteket. Ami különösen tetszett, az az, hogy ruhadarabonként (felsők, nadrágok, szoknyák, stb.) is végigelemezte, hogy mi illik hozzám- ezekhez nagyon praktikus, hogy rögtön példákat is mutatott. És bár jónéhány kérdést feltettem menetközben, illetve a tanácsadás végén is, de mindenre rendkívül készségesen és türelmesen válaszolt. Egyértelműen pozitív élmény volt!”

 


 

STUDIO SHOOT – Nini Molnár Bags

 


OROVICA FAMILY BRAND – Lookbook & Kampányfotózás –

 


 

DELACIER & Echo Tv TREND divatmagazin – WERK fotok –

“Lehet, hogy az iskolában unalmas volt, de most új dimenzióba helyezzük a geometriát. Háromszögek, négyszögek, körök és derékszögek, melyekből izgalmas alkotások születtek. És négy magyar tervező, akit elbűvölnek a geometrikus formák. Trend. Ezúttal a geometria jegyében…”

VIDEO

 


 

Clique Design Stúdió

DELACIER & Vikman Anna

Bohus Márton

 

 

 

 

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS