“Join LIFE”

Akik napi szinten követnek, azok tudhatják, hogy elindítottuk párommal a ME and my DOG Budapest-et. De, hogy mi köze ennek a posztnak ehhez?

Ezek a boxok kutyusoknak készülnek és fő jellemzőjük: a természetesség. Újrahasznosított papírból készült dobozokról beszélek, amit Juta anyagú szalaggal kötünk körbe, illetve fagyapotot használunk a belső dekorációhoz. Igyekszünk egy fenntarthatóbb „dolgot” csinálni. Ahogy a munkáimban, úgy a mindennapjaimban is fontos szerepet játszik a tudatos életmód, „lifestyle”. Pont ezért most egy olyan cikket hoztam nektek, fotózással összekötve, ami picit rávilágít arra, mit is takar ez valójában.

Nem titok, hogy az egyik kedvenc üzleteim közé tartozik a ZARA. Ebben a gyorsan fejlődő világban, alig lehet követni az éppen aktuális divatot. Hét elején megvesszük az általunk kiválasztott ruhadarabot, hétvégére már teljesen más a választék. És most döntse el az ember, mi az „aktuális”?! Hatalmas nagy öröm volt számomra, mikor megtudtam, hogy idén sem maradunk fenntartható kollekció nélkül. Ez a gyűjtemény többféle stílust tartalmaz, többek között a fenntartható anyagokból készült kortárs dizájnokat, már 2015 óta. Minden darab újrahasznosított gyapjúból, fenntartható tencelből és szerves gyapotból készül.

A márka termékei megfelelnek az egészségügyi, biztonsági és környezeti fenntarthatósági szabványoknak. A legjobb az egészben, hogy mi a vásárlók, az új környezetbarát lehetőségek mellett bevonhatjuk a régi ruháinkat az újra hasznosításhoz, a hashtag #joinlife mottójaként. Tavaly kijelentették, hogy az üzletben található termékek több, mint 50% öko hatékony. Ha ez nem lenne elég, kijelentették, hogy a  fenntartható ruházat mellett a megváltoztatják erőforrásaikat és gondoskodnak róla, hogy a gyártói áruházaktól a beszállítókig minden folyamat környezetbarát legyen.

Szerintem ez szuper dolog, így a nyári ruhatáram 70% már ebből áll. Bízok benne, hogy nektek is elnyeri a tetszésetek és egy-egy darabbal hozzájárultok a környezet megóvásához. 🌱Cipő – Kenzo

Nadrág – Oysho

Top / Kardigán – ZARA

Táska – Nini Molnár Bags

Napszemüveg – Sun and Eye

FÉNYKÉPEK – MAGYAROSY BARBARA

 

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS