Budapest Central European Fashion Week

Minden évben szebbnél-szebb ruhadarabokkal örvendeztetnek meg minket, a hazai divattervezők és designerek. Idén három tervezőt vártam izgatottan és ezen kívül, hogy milyen koncepciót találtak ki az őszi-téli kollekciójukban.

A meghívásnak eleget téve, egy szuper kényelmes, vagány összeállítást álmodtam meg. Nem tagadom, hogy az egyik legkedvesebb színem a kék, így ez pontosan visszatükröződik az outfitemen is. 

Amikor egy ilyen neves, hazai eseményről beszélünk, én áltatlában azt vallom, hogy fontos a kreativitás, a jól megválasztott outfit. Ez nem azt jelenti, hogy kisestélyibe és 10 cm-es magassarkúba jelenjünk meg, hiszen a lényege (varázsa) abban mutatkozik meg, hogy a meglévő márkákhoz tudjunk alkalmazkodni, mivel nem Fast Fashion-ről beszélünk, hanem egyedi – magyar termékekről és tervezőkről. Fontos az egyszerűség, letisztultság, a naturális színek és formák megjelenése, így pont erre tudunk figyelni, mi vendégek is mikor elmegyünk egy ilyen eseményre. Nálam aranyszabály, az ilyen Fashion Week-en, hogy magyar tervezésű ruhát vegyek fel, ezáltal képviselve az lényegét.

Igaz, a kifutón nem jelent meg, de én egy ZIA, Remember Eve ruhát választottam erre az alkalomra. Magába foglalja mindazt, amit egy magyar márka képviselhet. Lazaságot, nőiességet, vagányságot és az egyediséget. Ezt választva, pedig már nem volt nehéz dolgom, a kiegészítők kapcsán. Tökéletes párosításnak gondoltam, a kék kalapot és az ugyanúgy kék színű pombagemet.

Ezen kívül, egy számomra nagyon kedves tervezőtől viseltem a bemutatók után, kedvenc nyakláncomat is. Kell ennél több? Íme az én outfitem a Fashion Week-ről. ⭐

 

Puszi,

Loretta

 

Ruha / ZIA

Nyaklánc / DELACIER

Cipő / Gucci

Kalap / Bailey Hats

Táska / Nini Molnár Bags

Fényképek / Magyarosy Barbara

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS