Stúdió fotózás – piros luxus

Egy kis időre úgy döntöttünk, hogy bevonulunk stúdióba fotózni. Teljesen egyszerű a magyarázat: kint nagyon hideg van, én pedig szerettem volna egy réteges, nagy kabát nélküli outfitet mutatni nektek.

Valahogy eddig, nem nagyon volt a szekrényemben piros színű ruha, kiegészítő vagy táska. Nagyon távol éreztem magamtól ezt az árnyalatot, pedig én abszolút az Ősz típusba tartozok, azaz előszeretettel viselhetnék meleg, mélyebb karakteres színeket. Valljuk be: ki ne szeretné a fekete színt? Egyszerűvé, letisztulttá, ugyanakkor elegánssá tehetjük vele megjelenésünket minden alkalommal. Így voltam cipők terén is, még meg nem ismerkedtem Esztivel, a TE Shoes tervezőjével. Emlékszem, mikor tavaly nézegettem a cipőit, első pillantásra egy sötétkék bakancs fogott meg, pedig higgyétek el erősen húzott a szívem a fekete darabhoz. Aztán rájöttem, amit minden alkalommal hangsúlyozok a stylist szolgáltatás alkalmával: meg kell próbálni kilépni a komfortzónából, új dolgokat kipróbálni.

Viszont tudtam, hogy ugyanúgy párosíthatom, tehetem egyszerűvé és letisztulttá a megjelenésemet, mintha a feketét választottam volna. Sajnos sokszor a könnyebb megoldást választjuk, nem merünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni. Pedig higgyétek el egy kis odafigyeléssel, kreativitással szuper dolgokat érhetünk el. Nem mellesleg rájöttem valószínű a harmadik fekete bakancsomat venném meg, ennek pedig semmi értelme sincsen. Már alig vártam az új kollekciót, emlékszem már Nyáron erről faggattam Esztit. (mosoly) Mikor az első képeket küldte és nyilván nem okozok meglepetést, ha azt mondom a fekete volt az első amit kiszúrtam.

Ahogy lépegettem a képek között és megláttam ezt a piros darabot, azt mondtam: NA EZ IGEN VAGÁNY, csak nem nekem. Napokig nézegettem, szemeztem vele, bementem a boltba, megnéztem más lábán, de nem tudtam azonosulni vele. Egyszerűen megijedtem attól a gondolattól, hogy mivel fogom felvenni, én aki embereket öltöztet nap mint nap. Ugye milyen viccesen hangzik?!

Múlthéten írtam rá Esztire, hogy gyárttasson le egy 37-es pirosat nekem. Bementem az üzletbe, megpróbáltam és onnantól kezdve melegség öntötte el a szívemet, rájöttem milyen egyszerűen is tudom variálni az otthoni ruháimmal. Így utólag visszagondolva, csak én teremtettem meg azt a gondolatot a fejemben, hogy nekem nem áll jól a piros. A mai napig minden nap ráírok vagy képet küldök Esztinek és áradozok arról, mennyire megszerettem ezt a cipőt.

És ha már a piros színnél tartunk, ne álljunk meg itt. Tovább gondoltam egy piros pamut pulcsival és egy piros táskával. Ráadásul, hogy még ütősebb legyen, egy piros pompom-ot is tettem a táskára. Egyszerűen annyira magaménak éreztem ezeket a színeket, melegséget sugárzott, ebben a téli hideg időben is.

Szóval bátran próbáljátok ki csajok, nem fogjátok megbánni! ✌🏼 🙂

Cipő: TE Shoes

Harisnya: Calzedonia

Szoknya: NANUSHKA

Pulcsi: Zara

Táska: Nini Molnár Bags

Fényképek: Kliszek Antal

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS