Merry Christmas!

Lassan véget ér ez az év is, így megmutatom én hogyan képzelem el a tökéletes karácsonyi szettet. Az előző cikkemben, már írtam a magyar tervezők iránti szeretetemről és ez itt sem lesz másképp.

Mostanában egyre közelebb áll hozzám a szürke, mint szín. A divatmagazinokban egyre többet olvashatunk arról, hogy az ezüst és a szürke árnyalat az egyik legkedveltebb szín lesz télen. Ezzel egyet is kell értenem, hiszen nagyon ünnepélyes és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ha már nagyon unjátok ruhákat és valami újat szeretnétek kipróbálni az ünnepek alkalmával, itt az idő. Téves gondolat, hogy a rövidnadrágot csak nyáron viselhetjük. Egy kis fantáziával pont annyira tehetjük téliessé vele a megjelenésünket, amennyire szükségünk van rá.

Mielőtt elfelejtem, nem mindegy milyen anyagban gondolkozunk. Farmer rövidnadrágot nem ajánlok télre, főleg egy ilyen estére, de egy bársony, gyapjú vagy szövet naci bármikor helytáll. Én most egy műbőr darabot választottam, egy pici csavarral. Magasított dereka miatt, szuperül illik egy betűrt felső, akár egy pulóver is. Szerintem sokan láttatok már a közösségi felületek is olyan képeket, ahol egy rakott szoknyát kombinálnak oversize pulcsival.

Itt sincsen másképp. Én most egy gyapjú, magasított nyakú felsővel párosítottam. Nagyon finom és puha az anyaga, nem mellesleg még meleg is. Mivel a nadrág fazonja már önmagában extra, nem szerettem volna túlzásba esni. Színben hozzá illő gyapjú kabátot választottam és egy nagyon menő pom pom-os bőr táskát. A legjobb az egészben, hogy cserélhetőek a pom pom-ok, így minden alkalomhoz más és más színben tudunk pompázni.

Kell ennél több? Nem hiszem. 😊 Remélem tudtam segíteni és egy kis inspirációt adni nektek!

Így a végére pedig szeretném megköszönni bizalmatokat. Minden kedves visszatérő és új olvasómnak: BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK, találkozzunk jövőre is. ❤

Puszi: Loretta

Cipő: Marks & Spencer

Harisnya: Calzedonia

Nadrág: Vikman Anna

Felső: Vikman Anna

Kabát: Vikman Anna

Táska: Nini Molnár Bags

Fénykép: Kliszek Antal

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS