My choice is the faux fur

Hivatalosan is beköszöntött az Ősz, de ennek ellenére sem hanyagoltam el a színes ruhadarabokat. Ebben a outfitben például igen erőteljes szerepet kap a bordó, lila és a kék árnyalat is.

Szeretem a letisztult és egyszerű darabokat, de ez a szett most pont nem erről fog szólni. Szerettem volna megmutatni hogyan tudjátok rétegezni a színesebbnél színesebb darabokat, melegebb hatást elérni ezzel. Középpontban ez a csodálatos műszőrme kabát áll. Mikor felvettem úgy éreztem magam, mint egy plüss maci. Pihe puha volt, ráadásul még meleg is. 😊 Szerintem egy műszőrme is tud olyan szép és puha tapintású lenni, mint egy eredeti. Nyilván joga van mindenkinek azt hordania amit szeret és most nem a bőr cipőkről beszélek, mert azok nekem is megtalálhatóak a szekrényemben.

Csak, hogy tisztázzuk félreértések elkerülése végett, ha a későbbiekben látjátok majd rajtam. Tehát megörököltem a családból kettő panofix bundát is, amit bárány gyapjúból készítettek el nagyon finom munkával, ezzel nem ártva az állatoknak egyáltalán! Mamám mesélte, abban az időben sokszor látta hogyan szabadítják meg az állatokat a bundájuktól és semmi fájdalommal nem járt, teljesen természetes volt. Csak ezért fogadtam el és hordom őket. De azzal már én sem értek egyet, ha más állat bundáját vesszük magunkra. Ha megnézitek a divatlapok oldalait vagy csak felmentek külföldi divat bloggerek Instagram oldalára, látni fogjátok mennyi szép és színes műszőrmét viselnek és mégsem fagynak meg a mínuszok alatt.

Kabát // Adorján Rami

Nadrág // Mango

Felső // Massimo Dutti

Cipő // Massimo Dutti

Táska // Massimo Dutti

Fényképek // Magyarosy Barbara

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS