Streetstyle with me

Gondoltunk egyet, nyakunkba vettük a várost és befotóztunk egy igazi streetstyle szettet. Egyszerűen imádom, minden egyes darabját ennek az összeállításnak. Annyira laza, annyira vagáns, hogy szinte már sugárzik a felszabadultság a megjelenésben.

Sosem titkoltam, hogy a sötétkék a kedvenc színem és ebben az outfitben jól láthatóan dominál. De mégis a fókusz most az ingre esik, ugyanis a H&M idén ősszel sem hanyagolja el azokat a vásárlókat, akik az extrémebb darabokra esküsznek. Személy szerint már nagyon vártam ezt a mini kollekciót, amit vendég tervezőkkel álmodtak meg, hiszen fő szempont volt a basic, jól variálható ruhadarabok beillesztése. Igaz, Magyarországon belül csak Budapesten lehetett kapni, én nyitásra mentem és már állt a sor. Szerencsém volt, hogy két konkrét darabot vadásztam. Általában megpróbálom azt a ruhát, amit venni szeretnék, de ebben az esetben el tekintettem tőle, hiszen egy napig vissza lehetett vinni.

Fontos, hogy egy minőségben magas, fehér ingnek mindig kell a gardróbunkban lennie, hiszen örök darab és minden eseményre megfelelő viseletet kölcsönöz a megjelenésünknek. Anyagát tekintve nagyon izgalmas, fazonjában pedig ott van az a kis „plusz”. Párosítottam már szoknyával betűrve, most pedig egy klasszikusabb streetstyle viseletet mutatok meg nektek. Abszolút nem szerettem volna, ha ez az összeállítás egy komolyabb hangvitelű dolog lenne. Egy picit laza, egy picit vagáns és egy pici magyar designer vonalat is csempésztem bele. Ettől a három dologtól vált különlegessé.

Nézzük csak fentről, lefele. Sosem voltam kalap szerető és most sem sorolom magam ide, de olykor-olykor engednünk kell a megszokott dolgainkon és valami újat kipróbálni. Így történt ez, egy nyaralás alkalmával. Kíváncsiság képpen betértem egy kalapos műhelybe, ahol egy idős férfi helyben készítette ezeket a különleges darabokat. Ez pont akkor készült el, mikor bementem és valahogy éreztem: nekem készült el. ❤ Egy percet sem gondolkoztam rajta, hogy meg vegyem. Párom még furcsán is nézett rám és meg kérdezte: ezt komolyan gondolod? Én pedig magabiztosan mondtam neki: ennél jobban még semmit sem gondoltam komolyabban. Vissza gondolva, az egyik legjobb döntéseim közé tartozik és a mai napig nem bántam meg.

A fehér inget mivel nem szerettem volna begombolni, hanem csak úgy lazán viselni, alá vettem egy színben a szetthez passzoló kék topot. Ha egy kicsit lefele tekintünk, szintén egy extrább farmerrel találjuk szemben magunkat. Szerintem pont ez az, ami meg adja ennek az outfitnek a bohókásságát. Végül pedig ne feledkezzünk meg a bakancsról sem. Bevallon nektek szorgosan keresgéltem a megfelelő darabot őszre, de mindenhol csak feketét találtam, amiből van itthon már. Valami különlegesre vágytam olyanra, ami nem jön szembe velem az utcán. Szerencsére Esztivel, a TE SHOES tervezőjével már készítettem interjút, így volt alkalmam megnézni közelebbről is ezeket a hiperszuper cipőket is. A kék szerelem volt első látásra, teljesen elvarázsolt. Tökéletesen feldob egy teljesen fekete szettet, könnyen variálható szoknyával, nadrággal vagy egy ruhával is akár.

Kalap // Bailey Hats

Ing // H&M

Top // Zara

Nadrág // Zara

Cipő // TE SHOES

Fényképek // Magyarosy Barbara

 

 

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS