Downtown girl

A Nyár fele eltűnt. Elhiszitek, hogy lassan beköszönt az Ősz és milyen hamar váltják egymást az évszakok? De mielőtt teljesen erre gondolnánk, még beszervezhetünk nyaralást és az extravagáns pillanatokból sem elég soha. Álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg, milyen egy városi lány stílusa.

Kis fekete ruha? Blézer? Boyfriend farmer? Kimonó? Magasított derekú nadrág? Ezek mind olyanok, amik a szekrényemben lógnak és elvezetnek a „szabadidős szórakozáshoz”. De egy délutáni találkozóra vagy egy vacsorához is vezetnek. Ma megragadtam a fehér, igen könnyű anyagból készült nadrágomat és párosítottam egy kényelmes kimonóval. Ha emlékeztek pár hete viseltem egy hasonló kimonót, de azt egy kis fekete ruhával ami tökéletesen passzolt egy vacsorához. Az én outfit-em a városban van, nem túl sok kiegészítővel, hiszen a kimonó már magában is feldobja a szettet. Minden alkalomra segítségünkre lehet, elegánsra varázsolja a megjelenésünket, hát ha még egy magassarkút is felveszünk  hozzá. Számomra a fekete-fehér kombináció mindig is elsőbbséget élvezett, hiszen szeretem a letisztult színeket, a monokróm dolgokat.

Érdekes tény, hogy ha az elegáns szó jut eszembe, nem arra gondolok, hogy fel kéne kapni egy jó testhez álló darabot, ami  legyen kivágott és ne túl hosszú. Úgy gondolom, lehetünk ezek nélkül is szépek, sikkesek és csinosak.

Nem azon fog múlni, hogy mennyire tapad ránk a ruha. Sosem szabad elfeledkezni a legfontosabb dologról: a belső szépség harmóniájáról. Hiszen ha önmagunkkal vívódunk, nem szeretjük  magunkat vagy állandóan kételkedünk abban, hogy csinosak vagyunk-e, az egy idő után kivetül a külsőnkre is. Tehát mielőtt bármit is felvennénk, álljunk oda nyugodtan a tükör elé és igen is ismerjük fel a pozitív dolgokat magunkban és legyünk magabiztosak. Higgyétek el én sem vagyok kivétel! ❤

Kimonó / ZIA

Nadrág / H.R.V.T.

Top / Massimo Dutti

Táska / Nini Molnár Bags

Cipő / Calvin Klein

Napszemüveg / Sun and Eye

Fényképek / Magyarosy Barbara

 

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS