Hungarian designers

Ebben az összeállításban a fekete volt az alap szín és ehhez társítottam egyik kedvenc pulcsimat is. Színeiben igen meghatározó, méretezése úgymond „oversize” egyszerűen nem lehet nem szeretni. A márka neve Daige, alapítója és tervezője, Tóth Melinda. Igaz nemrég ismertem meg őket, de azonnal beleszerettem a kollekciójukba. A bohókás és humoros nyomatokon kívül ügyelnek arra is, hogy kifinomultak legyenek a darabok, színekben pedig nem ismernek határokat. További információkért látogass el facebook oldalukra.

A kabát tervezőjéről előző bejegyzésemben is írtam már. Ez a darab elég különlegesnek számít kivitelezésében, az öves megoldást pedig szuper ötletnek tartom. Imre Katinak fantasztikus érzése van az egyedi, letisztult darabok tervezésében, és nem utolsó szempont nekem, hogy könnyen beilleszthetem a ruhatáromba. Táska választásnál ügyeltem, hogy színben megegyezzen a pulcsiban található valamelyik árnyalattal, és a cipő választásakor is ezt vettem figyelembe.

 

 

 

 

 

 

Hol találod meg őket? 

Cipő / Gucci
Nadrág / Nubu
Sweater / Daige
Kabát / Artista
Táska / Zara

​Fényképek: Barbara Magyarosy

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS