Leather pants

Személy szerint nagyon szeretem a fekete színt, szerintem elég vagányan lehet öltözni vele és nem csak arra szolgál, hogy optikailag vékonyítsuk magunkat.

Ebben az összeállításban az egyik kedvencem a bőr nadrág, amit eredetileg nem ebben a formában vásároltam, a szárát beszűkítettem. Egy darabig tudtam feltűrve hordani, de a hideg beköszöntével sem szerettem volna lemondani róla. Arról nem is beszélve, hogy a belső része bélelt, így tökéletes télre is. Szerettem volna egy olyan darabot ami nem testhez simul, hanem van esése is. Amúgy ezt a nadrágot a Marianna Herrhofer Showroom-ból szereztem be, ami a Szondi utcában található.

A kötött pulcsit úgy rendeltem a H&M oldaláról, mivel itthon nem találtam az üzletekben. Végig néztem a kínálatot felsőrész terén, és nagyon sok minőségi darabbal találkoztam, köztük rengeteg 100% kasmír pulóverrel is. Elsősorban a magasított nyaka miatt rendeltem meg, így nem  szükséges sálat tenni, másodszor pedig imádom az oversize darabokat.

 

 

 

 

 

 

 

Összegezve a dolgokat nem kell attól tartanotok, hogy feketében unalmasan lehet öltözni. A lényeg, hogy az anyagok váltakozzanak, legyen benne fényes ha az egyik darab matt vagy fordítva. Esetleg egy extrább darabbal is kombinálhatjátok, mint például ez a sapka. Remélem tudtam segíteni hogyan dobjátok fel a hétköznapi outfit-et.

Hol találod meg őket?

Cipő: Zara
​Nadrág: Marianna Herrhofer
Pulóver: H&M
Kabát: Zara
​Sapka: Zara

Foto: ​Barbara Magyarosy

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS