Denim up with Hollister Co.

Sajnos idén úgy néz ki nem volt átmenet az Ősz és a Tél között. Személy szerint én nem szeretem, ha egyből 15 fokot hűl a levegő. Ettől függetlenül hoztam nektek egy Őszi összeállítást.

Egyik nap gardrób rendezést csináltam itthon, ilyenkor elteszem a nyári dolgokat, és előveszem a hidegebb időkre szükséges ruhákat. Mikor párom szekrényét csináltam, kíváncsiság képpen felpróbáltam egyik Hollister ingjét. Meglepően tetszett magamon, még ő is meg jegyezte milyen jól áll. Felmentem a weboldalukra, megnézni mégis milyen kínálat áll rendelkezésre a női részen, de bevallom őszintén a legvégén egy férfi XS-es farmer inget rendeltem.

​Nagyon nehezen veszem rá magam, hogy interneten rendeljek bármit is, mivel minden márkánál más a méretezés vagy éppen nem úgy áll rajtam mint a modellen a képen, és csalódás ér. Van, hogy 3 napot is gondolkozok rajta, mire meg győzöm magam ezzel kapcsolatban. Ez is pont így történt, de mikor megérkezett és fel próbáltam nagyon elégedett voltam, tökéletesen passzolt a méret.

 

 

 

 


 

 

Cipő: Zara

Nadrág: Zara

Pulcsi: Mango

Ing: Hollister Co.

Táska: Zara

Még nem érkezett hozzászólás

Válasz küldése

Az e-mail címedet nem tesszük közzé sehol sem.

"A divat nemcsak a ruhákat jelenti. Mindenhol ott van: az utcán, a levegőben, a gondolatainkban, abban, ahogy élünk." / Coco Chanel /

KÖVESS